Gratis Aanmelden

Daten met sexy transsexueel (46)

Christinaa (46)

Ik ben niet een vrouw die je elke dag ontmoet, of ja misschien ook wel, maar wat je dan niet weet is dat sommige van ons gewoon heel graag onderdanig zijn voor een manā€¦ niet alle vrouwen, maar vrouwen zoals ik!

Maak contact met haar
  1. Naam: Christinaa
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 10/05/1975
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Daten met sexy transsexueel Christinaa van 46
EvieLove (26)
★★★★★
Ik zat lange tijd in een relatie maar nu ik eenmaal weer single ben voel ik me vrij en ga ik eens lekker wat plezier maken. Ik zoek iemand waarmee ik sex kan hebben, eenmalig ben ik al blij mee. Lekker neuken en pijpen samen.
Vrijen met prachtige ladyboy
Trio-sandwich (32)
★★★★☆
Jij bent een man die weet wat hij wil en net zoals mij ben jij ook bisexueel. Je bent een man die van borsten houdt maar zou jouw pik ook wel graag lekker in een anus willen steken.
Sex met hete shemale
Babette86 (35)
★★★★★
Oosterse schone met een killer body en een klein maar strak kontje. Trek me kapot.
Daten met hete shemale
Juang (26)
★★★★☆
Wie ben ik? Dat is een goede vraag. Ik ben een spannende dame en voel me nu op het moment best wel heel erg stout. Ik ben single al een tijdje en ik mis de sex. Die sex hoop ik dus hier te vinden, als je interesse hebt dan stuur me vooral snel een berichtje!!!
Neuken met bi ladyboy
ZoeteAlicia (28)
★★★★★
Hey hallo leuk dat je komt spieken. Ik ben Alicia, een dame die geniet van haar leven. Ik heb alleen nog een saai sex leven en daar wil ik heel snel verandering in brengen. Ik kan best kinky zijn maar dat hoeft niet. Er zijn overal grenzen natuurlijk.
Sex met wulpse tranny
ReginaSex (30)
★★★★★
Ik wil gewoon af en toe een beetje genieten van ongecompliceerde anaalsex en zou graag een man ontmoeten die dezelfde behoeftes heeft om te vervullen en heerlijke stoeipartijen beleven.
Vrijen met geile tranny
Yvanca
★★★★★★★★★☆
Wil je dat ik mijn jurkje omhoog doe? Wil je zien wat ik daar onder verberg? Of kom jij dat voor me doen? Kom je zelf kijken wat ik daar verstop?
Vluggertje met Yvanca
Yeske
★★★★★★★★★☆
Ik ben jong en onervaren, maar ik wil graag van alles leren van een man die mij accepteert hoe ik ben. Ik ben van Thaļse afkomst en ik val op oudere mannen.
One-night-stand met Yeske
Bella
★★★★★★★★★★
Het lijkt me leuk om weer eens een vast sex vriendje te vinden die ook in is voor fijne vrijpartijen, spannende experimentjes en die ook open staat voor groepsex..
Sexfriends met Bella
Ayla
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin in een lekkere knul die me van top tot teen wil verwennen. Als je dat goed kan dan zal ik jou ook compleet verwennen. Mijn tong zul je niet snel vergeten...
Sexfriends met Ayla
© 2024 trannyneuken.nl